OSAKA SUSHI ANTWERPEN

Recentreview


4.5 stars out of 638 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Osaka Sushi Antwerpen. Want to know more? Find out more.

26 Nov 2022 at 20:26 Bijna geen zalm en tonijn op de nigiris
26 Nov 2022 at 19:45 Ik vroeg om om 17:30 te leveren en het kwam al om 16u! Mijn eten was dus koud tegen dat ik het opat en was helemaal niet zo lekker… mini potje sojasaus en mega weinig wasabi, ik ga hier niet meer bestellen
25 Nov 2022 at 12:08 Good service before at time also tastefully!!!
25 Nov 2022 at 10:57 Niet wat ik besteld had maar goeie vervanging gekregen. Sushi was maar gemiddeld.
24 Nov 2022 at 7:41 Was niet lekker! Weggegooid geld
22 Nov 2022 at 17:32 Same as last supper
21 Nov 2022 at 19:56 37 € voor de vuilbak, een mini boat (veel te zoet niks echte sushi aan) en iets dat dragon eyes zou moeten voorstellen, geen soja bijgeleverd was nog het minste. Super vriendelijke man dat heeft geleverd wel.
19 Nov 2022 at 11:17 Perfect sushi
18 Nov 2022 at 10:21 Courier was vriendelijke best sushi het Antwerp.
18 Nov 2022 at 10:18 Super fast, super friendly, when I asked not to use the bell they respected that, super presentation, super food! Highly recommended super cool!
18 Nov 2022 at 1:33 Beste service
17 Nov 2022 at 10:22 Lekker lekker lekker lekker lekker lekker